Over finesse

Over finesse

Finesse is een klein familiebedrijf, gevestigd in Beernem (West-Vlaanderen). Al sinds 2006 zijn we gespecialiseerd in het stukverpakken en personaliseren van koffiekoekjes voor horeca, bedrijven, sportclubs enz.


We hechten het grootste belang aan een persoonlijke aanpak en dragen klantenservice en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. We zijn altijd bereikbaar en kunnen zeer flexibel optreden om ervoor te zorgen dat onze klanten steeds de beste service krijgen.  We bieden een uitgebreid assortiment aan en garanderen steeds verse producten.Wat bieden we aan?


Gepersonaliseerde stukverpakte koffiekoekjes (met uw logo)

U heeft voor de individueel verpakte koekjes, chocolaatjes, pralines of truffels de keuze uit ons uitgebreid assortiment dat regelmatig wordt aangepast. We staan steeds open voor suggesties om ons assortiment verder te optimaliseren.

Het kleur van de folie en bedrukking kan aangepast worden aan uw huisstijl. Als uw voorkeur niet beschikbaar is in ons aanbod, kunt u steeds contact met ons opnemen. We kunnen samen de mogeljkheden bekijken om dit uit te breiden naargelang uw noden.


Koekjes met standaardverpakking

U heeft eveneens de mogelijkheid om alles wat beschikbaar is in ons assortiment individueel verpakt af te nemen, hetzij met onze standaardbedrukking, hetzij blanco.


Uw eigen product stukverpakt met uw logo

Heeft u een koekje, gebakje, snoep of praline dat u graag verpakt zou zien met uw logo?

Ook hiervoor bent u bij Finesse aan het juiste adres. Neem met ons contact op en we kunnen alle mogelijkheden samen bekijken.


Gepersonaliseerde pralinedoosjes of truffeldoosjes als relatiegeschenk

Finesse biedt ook gepersonaliseerde pralinedoosjes of truffeldoosjes aan. Deze worden in de eindejaarsperiode en voor tal van andere gelegenheden door verschillende bedrijven aangeboden aan hun klanten, personeel, …Uiteraard is het ook mogelijk om alles wat beschikbaar is in ons assortiment in bulk af te nemen.


 


U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren voor verdere informatie.